Siden sist

9. mar, 2018

Amanda fikk løpetid den 4 mars.

Progesteronprøve blir tatt den 15.

Ser for meg at vi reiser for å møte den utkårede i Gøteborg og blir der til over helgen. 

Spennende! !

X alt vi krysse kan, for at det blir ett vellykket møte.

Mer informasjon kommer når vi er hjemme igjen 😊😊😊

23. feb, 2018

Den 1 februar ble en forferdelig dag, dagen da min vidunderlige Kiwi forlot verden. Hun ble rammet av hjerneslag, som lammet henne fullstendig. Det er forferdelig tungt og vondt,og tårene har blitt mange. Kiwi var med på trening bare 5 dager før hun døde, aldri har hun vel vært mere ivrig , hun hadde det helt supert og det var ingenting som feilte henne. Og 5 dager senere, er hun ikke mer. Sjokk ,fortvilelse,sorg og stort savn har preget oss i tiden etterpå. Amanda har det greit, hun leter av og til og reagerer veldig om jeg roper feil navn.

Vi har vært mye borte,tomheten i huset er merkbar og det er tungt å være hjemme.

I skrivende stund er Flax hos oss, det er trivelig for Amanda med selskap.

11. jan, 2018

Det planlegges valpekull utpå våren, forventet løpetid i mars og dersom alt går etter planen,vil det bli noen små rødpelser her i mai månedSmiler stort

Kommer tilbake med mer info om Amanda og hennes ''utkårede'' på ett senere tidspunkt.

Hennes første kull er alle røntget fri for HD !!

Det jobbes med hundene rundt om, stor gratulasjon til Ingunn og Basse so tok 2 førstepremier i lydighet, første helg i september. Supert !!

Samme helgen hadde vi kenneltreff på vakre Ringkollen,ved Hønefoss. Mye jobbing, mye kos, og mange uventede utfordringer. Alt i alt en super helg med verdens beste valpekjøpere !!

Planene fremover nå er utstilling i Bø for Bidos, trening som vanlig og så skal Amanda øyelyses før det kommende kullet.

Kiwi blir 11 år i mars, hun er '' still going strong '' men det merkes godt at hun har blitt godt voksen.

24. aug, 2017

B-gjengen er i ferd med å bli røntget og 3 resultater er klare, Bidos,Bob og Koda er alle fri for HD og AD KulSmiler stort

Årets kenneltreff er satt til helgen 1- 3 september , på Ringkollen ved Hønefoss.

10. feb, 2017

Søndag 5 februar dro vi til Tønsberg, for å delta på retriever utstilling. Bidos , Bellman, Ronja og Amanda skulle stille, forventningsfulle eiere benket seg ved ringen og ventet..... og ventetiden ble lang.....Slik det som regel blir på slike eventer. Så koselig det var å se dere igjen!!!!!  Først ut var Bidos og Bellman. Bellman ble nr 3, dyktig handlet av Birgit. Kjempefornøyd med hvordan han taklet det å være i ett sånt miljø, det var jo første gangen for han! Gleder meg til å følge han❤ Så var det Bidos. .. Han gikk liksågodt hen og ble best i rasen ( Bir ), og måtte derfor belage seg på enda mer venting, fordi han kvalifiserte seg til finalen. Han endte opp som 3.Bis..  Jeg er strålende fornøyd med gutta, og Gro ,eieren til Bidos , hadde nok ikke bakkekontakt på ei stund😀😀😀 Moro!!!

Amanda ble nok for lett for den finske dommeren og ble nr 2 i klassen,mens søsteren Ronja ble 2.beste tispe med ck, supert handlet av Annabel.  Super stolt av dere!!!